Bli en radio amatør

Å bli en radioamatør er veien til å utforske en verden av kommunikasjon og teknologi. Å mestre ferdighetene i radiokommunikasjon åpner dører til spennende eventyr, nødhjelpstjeneste og en fellesskap av likesinnede entusiaster.

I hjertet av Norge arrangerer Oslo og Bergens gruppen av NRRL (Norsk Radio Relæ Liga) årlige kurs for de som ønsker å bli en del av denne spennende hobbyen. Dette gir ikke bare muligheten til å lære fra erfarne radioamatører, men også til å bygge nettverk med likesinnede fra ditt lokale miljø.

Å ta radioamatørkurs er ikke bare en investering i teknologiske ferdigheter, men også en reise inn i et samfunn av dedikerte radioentusiaster som er lidenskapelige for å dele kunnskap og erfaring. Enten du ønsker å utforske kreative aspekter av radioelektronikk eller bidra til samfunnet gjennom nødhjelpskommunikasjon, radioamatørhobbyen gir deg verktøyene og kunnskapen du trenger.

Kast deg ut i denne spennende reisen mot radioamatørskap, og bli en del av det pulserende fellesskapet som NRRL. Utforsk, lær, og skap forbindelser som vil vare livet ut!

Du må ikke ta kurset for å blir radio amatør men det kan være lurt for å få en struktur på det du lærer. Jeg tok kurset før jeg gikk til lisens prøve og det var virkelig verdt det. Du kan lese selv før prøve og noen klarer det. Samtidig har du muligheten til å stille spørsmål til lærer underveis i kurset.

73 LB6QJ